top of page

Shadow Breaker

Kasvu: Kasvata liiketoimintaasi ja saa uusia asiakkaita.

Ymmärrys: Ymmärrä paremmin unelma-asiakkaitasi ja heidän tarpeitaan.

Luottamus: Rakenna luottamusta ja uskottavuutta unelma-asiakkaidesi keskuudessa.

Vakuuta: Vakuuta alasi pättäjät ja nouse heidän top of mindiin.

Tyytyväisyys: Tunne tyytyväisyyttä, onnistumista ja täyttymystä kun liiketoimintasi juoksee eteenpäin ilman sinun jatkuvia ponnisteluja.

Sinä valokeilaan

 • Luodaan vahva ja johdonmukainen strategia

 • Nostetaan esiin aidot myyntiargumenttisi (USP)

 • Luodaan unelma-asiakkaita houkutteleva digipreesenssi

 • Laaditaan ja toteutetaan tehokkaat markkinointikampanjat

 • Kasvatetaan verkostoasi ja rakennetaan merkityksellisiä suhteita

 • Saavutetaan liiketoimintatavoitteesi ja kasvatetaan liiketoimintaasi

Flow Creator - Jaakko Pispala
Flow Creator - Jaakko Pispala

Kenelle

Flow Creator on ihmislähtöiset arvot omaavien coachien ja asiantuntijoiden kumppani. Autamme sinua rakentamaan vahvan digitaalisen preesenssin, joka erottuu joukosta ja houkuttelee juuri sinun unelma-asiakkaitasi.

Niko, VP of Sales

”Flow Creatorin kanssa tehty yhteistyö on tuonut todella hyvälaatuisia liidejä kustannustehokkaasti ja yhteistyö on muutenkin sujunut ammattimaisesti ja tehokkaasti. Toiminnassa huokuvat uuden ajan henki, palvelukonsepti ja aito kiinnostus asiakkaan auttamiseksi”

Mikael Heinonen, m2media Oy

”On ilo suositella Jaakkoa, jonka panos ja osaaminen ovat olleet poikkeuksellisen arvokkaita yrityksemme kehittämisessä. Hänen kykynsä yhdistää tekninen osaaminen ja liiketoiminnan ymmärrys ovat olleet ratkaisevia tekijöitä projektien onnistumisessa.Suosittelen Jaakkoa lämpimästi kaikille, jotka arvostavat korkeaa ammattitaitoa, tuloksellisuutta ja positiivista työilmapiiriä.”

Olli-Pekka, Kaukola Consulting Oy

Yhteistyö Flow Creatorin Jaakon kanssa oli sujuvaa ja tehokasta. Palvelu oli joustavaa ja kommunikointi etenemisestä säännöllistä sekä jatkuvasti parempiin tuloksiin pyrkivää. Kokonaisuus oli sisällöltään ja tuloksiltaan sellainen mitä luvattiin ja sovittiin - vähän enemmänkin

Flow Creator - Jaakko Pispala

Askel askeleelta

 • Strategisen lähestymistavan digitaalisen preesenssisi rakentamiseen: Yhdessä luomme selkeän ja johdonmukaisen brändistrategian, joka tukee liiketoimintatavoitteitasi.

 

 • Apua digitaalisen preesenssin luomisessa ja vahvistamisessa: Teemme sinusta digimaailmassa helposti lähestyttävän ammattilaisen.

 • Sisällöntuotantoa, joka auttaa puhuttelemaan juuri sinun unelmayleisöäsi: Tuotamme laadukasta ja sitouttavaa sisältöä, joka auttaa sinua saavuttamaan unelma-asiakkaasi ja kasvattamaan kohderyhmäsi tietoisuutta sinusta.

 • Kohdennettuja markkinointikampanjoita, jotka lisäävät sivustosi ja profiiliesi liikennettä sekä kasvattavat luotettavuuttasi: Suunnittelemme ja toteutamme tehokkaita markkinointikampanjoita, jotka auttavat sinua tavoittamaan oikeat ihmiset ja yritykset sekä kasvattamaan liiketoimintaasi.

 • Apua verkostoitumisessa sekä verkostojen aktivoinnissa: Autamme sinua rakentamaan ja vahvistamaan tärkeitä suhteita alan vaikuttajien ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

Miksi Flow Creator

 • Erikoistuminen: Olemme erikoistuneet työskentelemään ihmislähtöisten arvojen omaavien business coachien ja asiantuntijoiden kanssa. Ymmärrämme ainutlaatuiset tarpeesi ja haasteesi.

 • Aitous: Autamme sinua rakentamaan aitoa ja luotettavaa preesenssiä, joka resonoi unelma-asiakkaasi kanssa.

 • Tulokset: Meillä on kokemusta tuloksia tuottavien strategioiden luomisesta ja toteuttamisesta.

 • Sitoutuminen: Olemme sitoutuneita auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi ja kasvattamaan liiketoimintaasi.

Flow Creator - Jaakko Pispala

Shadow Breaker konseptimme on ylivoimanen tunnettuuden kasvattaja tarkassa kohderyhmässä. On kuitenkin tärkeää muistaa, että sen onnistuminen edellyttää strategista suunnittelua, tarkkaa kohderyhmän määrittelyä, jatkuvaa analysointia ja optimointia sekä ennen kaikkea tunteita herättäviä viestejä. Me Flow Creatorilla otammekin mielellämme vastuun työmme tuloksista ja kehitämme yhdessä asiakkaan kanssa kaikkia ostopolun vaiheita.

 • LinkedIn
 • Instagram

Ota yhteyttä

Jaakko Pispala

+358 40 930 8041

Kiitos, kun otit yhteyttä!

bottom of page