top of page
Flow Creator -  Jaakko Pispala

LinkedIn palveluna

LinkedIn on ammatillinen sosiaalisen verkoston alusta, joka keskittyy liike-elämään ja asiantuntijoiden verkostoitumiseen sekä myyntiin ja rekrytointiin. LinkedIn-näkyvyyden parantamisella on monia etuja erityisesti ammattilaisille ja yrityksille. Tässä on muutamia keskeisiä etuja:

LinkedIn auttaa sinua menestymään

Ammatillinen Brändäys

Tuo esiin asiantuntijuutesi ja tule kohderyhmäsi ensimmäiseksi vaihtoehdoksi. LinkedIn mahdollistaa henkilökohtaisen ja yrityksen brändin rakentamisen ja vahvistamisen. 

B2B-Markkinointi

LinkedIn on tehokas alusta B2B-markkinointiin. Tavoitat suoraan päätöksentekijöitä ja rakennat luottamusta julkaisemalla  mielenkiintoista asiantuntija-sisältöä.

Verkostoituminen

LinkedInin avulla voit luoda ja laajentaa ammatillista verkostoasi, mikä avaa ovia uusiin mahdollisuuksiin ja kumppanuuksiin.

Sisältömarkkinointi

LinkedIn-päivitykset, artikkelit ja mainokset auttavat sinua puhuttelemaan kohderyhmääsi ja rakentamaan brändisi tunnettuutta. Muista pitää viestisi samanlaisena kautta linjan.

Ajatusjohtajuus

Opeta ja kouluta kohderyhmääsi sinun erikoisosaamisesi alalta. Luomalla arvokasta sisältöä kohderyhmällesi sitoutat heitä paremmin sinuun.

Kohdennettu Mainonta

LinkedIn-mainosten kohdennusominaisuudet mahdollistavat tarkat mainoskampanjat, jotka perustuvat toimialaan, työnimikkeeseen, demografiaan sekä moniin muihin kriteereihin.

  • tehostat LinkedIn näkyvyyttäsi juuri sinulle tärkeimpien kohderyhmien keskuudessa

  • moninkertaistat näkyvyytesi

  • lisäät useita kontaktipisteitä lyhyessä ajassa asiakkaasi ostopolulle 

  • voit myös ladata LinkedInin tehostaminen -oppaan alta ja edetä sen avulla👇

Kerromme mielellämme lisää miten:

LinkedInin tehostaminen

Nopeat vinkit kuinka tehostat LinkedInin käyttöäsi.

  • LinkedIn
  • Instagram

Ota yhteyttä

Jaakko Pispala

+358 40 930 8041

Kiitos, kun otit yhteyttä!

bottom of page